تخفیف اگر در جای درست، زمان درست و به افراد درست ارائه شود، بدون شک با نتیجه ی درستی خاتمه می یابد.استراتژی های تخفیف نسبت به هدف کسبوکار شما تعیین میشود. اینکه قصد شما از اجرای تخفیف، فروش بیشتر است و یا خالی کردن انبار از محصولات قدیمی قبل از اینکه، روی محصولاتتان تخفیف بزنید، دقیقا هدف خودتان را مشخص کنید. برای مثال: میخواهید فروشتان چقدر زیاد شود؟ چه حاشیه سودی در نظرتان است؟ هدفتان حفظ مشتری فعلی، جذب مشتری جدید یا فروش محصولات قدیمی است؟
مشتریان را دسته بندی کنید:
مشتریان با هم برابر نیستند و هر کدام جایگاه خاصی دارند و به همین خاطر نوع تخفیف دهی آنها هم باید با هم متفاوت است. برای مثال: تخفیف مشتریان وفادار با مشتریان جدید فرق می کند.
حراج کنید: شما میتوانید به مناسبتهای مختلف برای مشتریان خاص یا عموم مشتریان خود تخفیف در نظر بگیرید، اما یادتان باشد که تعداد این حراجها نباید بیش از اندازه باشد. چون در اینصورت مشتریان شما بهجای خرید در روزهای عادی، منتظر ایام حراج خواهند ماند؛
کارت خرید مکرر: هنگامی که تعداد خریدهای مشتریان شما از سقف مشخصی بالاتر رفت میتوانید برای آنها کارت تخفیف صادر کنی. بهتر است این کارت تخفیف مدت دار باشد تا شخص را ترغیب کند که در زمان معینی باز برای خرید به شما مراجعه کند.
پیشنهاد ارتقای محصولات: قابلیت ارتقای محصولات را به مشتریان اطلاع بدهید. چنانچه این امکان وجود داشته باشد که قابلیتها و امکانات بیشتری به محصول یا کالای خریداری شده توسط مشتری اضافه شود، او را در جریان بگذارید؛
پاداش به مشتریان وفادار: یکی از بهترین استراتژی ها برای حفظ مشتری، ارائه پاداش به آنهاست. برای مثال: در ازای هر 100 هزار تومان خرید، یک کد تخفیف 10 هزار تومانی به او بدهید.
تخفیف به شرط معرفی دیگران: بهتر است این مورد را با یک مثال توضیح دهیم این متن میتواند یک نمونه از این روش تخفیف باشد: با معرفی محصولات ما به دوستان خود، انها در اولین خرید از 25 درصد تخفیف برخوردار کرده و شما هم در خرید بعدی، 20 درصد تخفیف دریافت خواهید کرد
در ازای خرید بیشتر، تخفیف بیشتری ارائه دهید: در هنگام فروش میتواند در ازای خرید محصولات مکمل به افراد تخفیف دهید برای مثال شخصی که یک تلفن همراه خریداری میکند در ازای خرید گلس، محافظ، پاوربانک، رابط otg میتوانید تخفیف دهید تا شخص ترغیب شود اقلام بیشتری را بخرد.
بهصورت پکیج تخفیف دهید: چند محصول که مکمل هم هستند و در کنار هم میشود از آنها استفاده کرد را پکیج کنید و روی آن پکیج تخفیف دهید تا فروش بیشتری داشته باشید برای مثال: یک ست شال و روسری و کیف و کفش و … را با هم در قالب یک پکیج با یک تخفیف ویژه ارائه دهید.
تخفیف را از لحاظ زمانی محدود کنید:
از دیدگاه تجاری ، تخفیف های مربوط به خرید بعدی بسیار هوشمند است. این تضمین می کند که مشتری اگر بخواهد تخفیف را دریافت کند ، دوباره باید در حداکثر زمانی خاص از شما خرید کند همین امر باعث میشود فاصله زمانی خرید مشتری کمتر شود و فروش شما بیشتر شود. اگر تخفیف که ارائه میدهید محدودیت زمانی نداشته باشد احتمال اینکه کاربر از آن استفاده کند بسیار کم است چرا که در بیشتر موارد آنقدر فاصله زمانی خرید زیاد میشود که کاربر فراموش میکند که از شما تخفیف دریافت کرده است.
پاسخ